Sinds 2020 wordt de werking van "VZW Praktische bijscholing voor Dierenartsen en Assistenten" verdergezet als Evidensia "Academy Belgium". 
De kwaliteit van de bijscholingen blijft echter dezelfde. Hoogstaande en eigentijdse opleidingen voor de praktijkdierenarts. 
Ook bieden wij regelmatig bijscholingen aan voor assistenten. 
Onze opleidingen gaan door op verschillende locaties binnen België. Alle geïnteresseerde dierenartsen (en assistenten) kunnen zich hiervoor inschrijven. 
Vaak werken wij met verschillende modules, waarbij zeer soepel kan ingeschreven worden voor ofwel alle modules ofwel één of meerdere afzonderlijke modules. 
Onze nationale en internationale sprekers zijn steeds ervaren specialisten in hun vakdomein en ook uitstekende lesgevers. 


Overgangs-actie: 
Wanneer u zich nu inschrijft voor een volledige module (bv module tandheelkunde), dan wordt u bijkomstig kostenloos voor een jaar lid van de bijhorende groep (bv dental vets). Mis deze uitstekende opportuniteit niet! 
Een greep uit onze vets-groepen: eye vets, catvets, cutvets, orthovets, physiovets, exovets, endovets, dentalvets, introvets, ... 


Sponsors: 
Wij vinden kwaliteitsvolle lessen heel belangrijk, dus kiezen wij ook telkens voor ervaren en deskundige sprekers. Maar wij vinden het ook belangrijk dat elke dierenarts (en assistent) kan deelnemen aan onze lessen. Daarom willen wij ook onze sponsors bedanken, die het mogelijk maken onze lessen aan te bieden aan democratische prijzen! 
Verder willen wij ook onze sponsors bedanken voor het ter beschikking stellen van hun materiaal, en voor het inrichten van ons Academy lokaal! 

image-403267-vetoquinol-d3d94.png
image-403266-UDVet-6512b.w640.jpg
image-403265-Stopler-d3d94.jpg